NK (5-0-25) BO'LGAN SUYUQ O'G'IT
KAFOLATLANGAN TARKIBI | % W/W |
---|---|
Jami azot (N) | 5 |
Karbamid azoti (NH2-N) | 5 |
Suvda eruvchan kaliy oksidi (K2O) | 25 |
Ulashish:
HI PRO-K MAHSULOTNING FOYDALARI?
Bu kaliy miqdori yuqori bo'lgan suyuq o'g'itdir. U meva shakllanishi va o'sish davrida va kaliy kerak bo'lganda foydalanish mumkin. Meva sifatini oshirishda samarali. Bundan tashqari, u rangni, meva ta'mini va saqlash muddatini oshiradi.
- Bu barcha turdagi sug'orish tizimlari bilan bir vaqtda tuproq va barglardan qo'llanilishi mumkin bo'lgan yuqori kaliyli suyuq o'g'itdir.
- Kaliy o'simliklar almashinuvida, shakar va oqsillar sintezida, fotosintezda fermentlarni faollashtirishda muhim rol o'ynaydi.
- Kaliyli o'simliklar kuchliroq, yomon ob-havo sharoitlariga va chanqoqlikka chidamliroq.
- Bundan tashqari, mevaning rangi, xushbo'yligi yaxshilanadi va saqlash muddati uzayadi.
- O'zining kaliy karbonatli maxsus formulasi tufayli kaliy eng tez o'simliklaringizga yetkaziladi.
* O'g'itni ishlatishdan oldin qishloq xo'jaligi muhandislarining tavsiyalarini ko'rib chiqishingizni tavsiya qilamiz.
** Tuproq va barglar tahlili sog'lom urug'lantirish uchun muhim!
QODLASH:
1L x 20 dona / 5L x 4 dona / 10L x 1 dona / 20L x 1 dona
FOYDALANISH MAYODI, SHAKLI, VAQTI VA MIQDATI:
O'simlik nomi | Ilova miqdori va shakli | Ilova vaqti | |
---|---|---|---|
Tomchilatib sug'orish bilan dastur
gektar |
Frame ilovasi
ml / 100 litr suv bilan |
||
Ochiq havodagi sabzavotlar uchun | 10-20 L | 200-300 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Issiqxonalar | 15-20 L | 150-250 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Urug'li mevalar | 15-20 L yoki 100 g daraxtga |
250-350 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Urug'li mevalar | 15-20 L yoki daraxt boshiga 70 g |
250-350 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Uzumzorlarda | 15-20 L yoki har bir daraxt uchun 60 gr |
200-300 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Tsitrus, zaytun daraxtlari va boshqalar. | 10-20 L yoki har bir daraxtga 70 g |
250-300 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Tarvuz, gulkaram, piyoz, sarimsoq va boshqalar | 15-20 L | 150-200 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Paxta, tamaki, qand lavlagi, makkajo'xori va boshqalar | 15-20 L | 150-300 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |
Bug'doy, arpa, palov va boshqalar | 10-20 L | 150-200 ml | Istalgan vaqtda foydalanish mumkin. |